olha a hora!

quinta-feira, 30 de dezembro de 2010

novos tempos



Ποιο μέλλον; Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ζήτημα για όλους τους λαούς σε όλες τις περιόδους, επεδίωξε να προσφέρει για τις εκδηλώσεις τους. Σε αρχαίες κοινωνίες, όλες που υποστηρίζουν το σύμπαν, και το αστέρι δράση και το πιο σημαντικό θρησκευτικό δεισιδαιμονίες, το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι δεν είναι όλες τις προβλέψεις που συνέβη, όπως δεν είναι όλες οι προβλέψεις απέτυχαν. Ex: Στο Ισραήλ αναμένει την έλευση του Μεσσία προφήτευσε στον Ησαΐα και Micah, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του λαού του Ισραήλ δεν είχε συνειδητοποιήσει, όταν συνέβη το περιστατικό ομάδα μελετητών που ήρθε από την ανατολή να τηρεί τους αστερισμούς κίνηση να ερμηνεύσουν την ανάδυση μιας νέας εποχής. Αλλά καθώς αυτοί οι μελετητές θα βρουν τον Ιησού και κανένα από αυτά δεν ήταν Εβραίοι; Ο Θεός μιλάει, επίσης, από τα γραπτά με διάφορα μέσα; Δεδομένου ότι ο Θεός είναι μία και αδιαίρετη για όλη την ανθρωπότητα ότι η αξιολόγηση είναι δυνατόν;
Ζούμε μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία, αυτό το οφείλουμε χαρούμενος και λυπημένος, ταυτόχρονα, αρκετά άτομα τα αριστερά περιλαμβάνουν την αρχή του τέλους αυτής της εποχής, η οποία άρχισε με την έλευση του Μεσσία. Στο Γ. Μαρκ. 13, ο Ιησούς μιλάει για την καταστροφή της Ιερουσαλήμ, η οποία συνέβη το 70 μ.Χ. εισβολή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία εδώ και αρκετό καιρό επικρατούσε τώρα στην περιοχή, στη συνέχεια, κάνει μια σειρά εκθέσεων που να υπερβαίνει το χρόνο και μας θυμίζει τα γεγονότα που οδηγούν μέχρι το τέλος. Ο Ιησούς μίλησε με παραβολές, που χρησιμοποιείται ευρέως από τους μεγάλους σοφούς της εποχής, να θυμάστε ότι η μεγάλη Έλληνες φιλόσοφοι που χρησιμοποιούνται αυτές οι γλωσσικές μεθόδους, αλλά κανένας τόσο καθαρά όπως ο Ιησούς. Μετά από αυτό, ο John ήταν οι μάρτυρες Πνεύμα να τους τελευταίους καιρούς ήταν όταν έγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης. Θα ήθελα να επισημάνω ότι ο John έπρεπε να αναφέρετε ό, τι είδε με έναν τρόπο που ο καθένας μπορούσε να καταλάβει αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, κάθε φορά που μια τρομπέτα παίζεται στην εκκλησία κατά τη στιγμή Ιωάννης έζησε, θα συμβόλιζε ένα μήνυμα, η τρομπέτα μετέφερε μήνυμα του συναγερμού . Ex: Το Ισραήλ γιορτάζει σήμερα ¹ Hosh Hashanah (το μήνυμα που η τελευταία φορά), όταν η τρομπέτα (shofar) στο ναό. John λέει στη συνέχεια μας τα γεγονότα σχετικά με το καπάκι. 8 της Αποκάλυψης και η τρομπέτα που λέει ότι ένα ζώο είναι καλυμμένο με μια στρώση από σίδηρο (Rev 8.9) μπορεί να είναι ένας μαχητής ή μία δεξαμενή.
Υπάρχει η ιδέα ότι το ημερολόγιο των Μάγιας είναι πιο περίπλοκη και δαπανηρή από τις δικές μας. Η Μάγια προβλεπόμενη σημαντικά ιστορικά γεγονότα χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο. Το πιο γνωστό είναι η άφιξη του Ερνάν Κορτέζ, 08 1519.O ημερολόγιο Νοεμβρίου, η Επιτροπή παρέχει μια ριζική αλλαγή στο χειμερινό ηλιοστάσιο (νότιο ημισφαίριο το καλοκαίρι) το 2012. Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 θα είναι ένα γεγονός που θα αλλάξει τον πλανήτη μας όπως την ξέρουμε. Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, η οικονομική κρίση να γίνει μια παγκόσμια οικονομική ύφεση, Comet, Planet, Νέα Παγκόσμια Τάξη;
Το 1994 ανακαλύφθηκε στην Εθνική Ιταλίας Βιβλιοθήκη ένα χειρόγραφο με ημερομηνία 1629 από Ιταλούς δημοσιογράφους Enza Massa και Roberto Pinotti. Το χειρόγραφο εμφανίστηκε εξ ονόματος της Nostradamus με ανεξίτηλο μελάνι, με εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από τη γαλλική προφήτης. Αυτές οι εικονογραφήσεις φέρει τα στοιχεία που κωδικοποιούνται με τα γεγονότα μετά το τέλος του έτους, ο συγγραφέας Michael Rathford στο βιβλίο του Το Nostradamus Κωδικός: Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο (2007-2012), Το Nostradamus Κωδικός: Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο (2007-2012 ) λέει ότι η πρόβλεψη Nostradamus κωδικοποιηθεί να ξεφύγει από την οργή της Εκκλησίας.
² Σε μια ζοφερή και θλιβερή για το μέλλον, οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει μια ακόρεστη όρεξη για βιβλία σχετικά με την προφητεία Βίβλων. Μία από τις πιο επιτυχημένες ήταν η Mirabilis Liber "του 1522 που χωρίς αμφιβολία ήταν διαβάσει και εμπνεύστηκε από Nostradamus. Το έργο είναι από πολλές απόψεις, είναι μία παράφραση του βιβλική προφητεία (βιβλίο της Αποκάλυψης που γράφτηκε από τον John, τους δύο προφήτες που αντιμετωπίζει ο Αντίχριστος, ο Ιεζεκιήλ 38-39, Γωγ και Μαγώγ στη γη των Γωγ συμμάχους να επιτεθεί στο Ισραήλ, Joel 2: η Καλά εκπαιδευμένοι στρατιώτες βόρεια): Εδώ είναι μια αναφορά ως παράδειγμα:
"Και εν μέσω της σιωπής της Βόρειας αναδεικνύονται με Γωγ και Μαγώγ, ένα έθνος που θα ταρακουνήσει τον κόσμο. Τρομαγμένος, όλοι κρύβονται στα βουνά και τους βράχους για να εξαφανιστούν από την παρουσία τους. Είναι απόγονοι των καταβροχθίσει Ιάφεθ ανθρώπινη σάρκα και τα φίδια, τις γυναίκες και τα παιδιά. "
Σε αντίθεση με την Αγία Γραφή στην Ιεζεκιήλ 38: 2-9, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υπάρχει σενάριο Αρμαγεδδών ή προ-Armageddon (μερικοί πιστεύουν ότι εφτά ή ακόμη και τριών ετών και έξι μήνες πριν από τη μάχη του Αρμαγεδώνα), διαβάζουμε:
«Υιός του ανθρώπου, θα αντιμετωπίσει όταν Γωγ, η γη της Magog, επικεφαλής πρίγκιπας της Meshech και Σαλπιγγικός, και προφητεύουν εναντίον του και να πω, Ούτω λέγει Κύριος ο Θεός. Ιδού, είμαι εναντίον σου, Ο Γωγ, επικεφαλής πρίγκιπας της Meshech και Σαλπιγγικός: Κι εγώ θα πάω πίσω και να θέσει σε άγκιστρα σου σαγόνια, και εγώ θα τον πάρει με όλα τα άλογα στρατό του αναβάτες και, ντυμένος με την τελειότητα, μια μεγάλη εταιρεία με bucklers και ασπίδες, όλα τα κυνηγούν με το ξίφος, την Περσία , την Αιθιοπία, και τη Λιβύη μαζί τους, όλα με ασπίδες και κράνη, επίσης Gomer με όλα τα στρατεύματά της, Togarmah σπίτι στο μακρινό Βορρά με όλα τα στρατεύματά της, πολλά άτομα με σένα. Ετοιμάστε και εσύ, εσύ κι όλοι την εταιρεία σας, συνεδρίασε σοι, και εξυπηρετούν την εντολή της. Μετά από πολλές θελεις ημέρες γίνεται η επίσκεψη. Στο τέλος του έτους θα εισβάλει μια χώρα που ανακάμπτουν από πόλεμο, και γνώρισα πολλούς ανθρώπους, κατά τα βουνά του Ισραήλ, που είχε εγκαταλειφθεί, αλλά μεταφέρθηκε έθνη , και όλοι ζουν με ασφάλεια. θα αυξηθεί, προώθηση, ως μια καταιγίδα, θα είστε σαν σύννεφο που καλύπτει τη γη, εσύ και όλοι σου συγκροτήματα, και πολλοί άνθρωποι μαζί σου. "
Ο προφήτης Ιεζεκιήλ είναι προφητεύουν την εισβολή του Ισραήλ, των οποίων οι άνθρωποι διασκορπίστηκαν σε όλο τον κόσμο και τα τοποθετεί στα «τελευταίες ημέρες». Το σωματείο θα διοικείται από Γωγ του "τα άκρα του βορρά" (Ιεζεκιήλ 39:2). Πολλές από τις χώρες που αναφέρονται είναι αναγνωρίσιμα. Ως εκ τούτου, ο Θεός επεμβαίνει μέσα από ένα μεγάλο σεισμό, η πείνα, οι πλημμύρες, πυρκαγιά και το θειάφι διχόνοια σπορά μεταξύ των εσωτερικών τάξεις των εισβολέων στρατός εισβολής είχε καταστραφεί (Ezek. 3-6).:
"Και με ένα χτύπημα, τραβήξτε έξω το τόξο σας από το αριστερό σας χέρι και να κάνει τα βέλη πτώση σας από το δεξί σας χέρι. Στα βουνά του Ισραήλ θα πέσει, εσείς και όλα τα στρατεύματά σας και ο λαός είναι μαζί σας και την προστασία των πτηνών των ειδών θηραμάτων, καθώς και τα θηρία του αγρού, για να σου για φαγητό στο πρόσωπο του πεδίου θα πρέπει να απορρίπτεται, επειδή μίλησα με λέει ο Κύριος ο Θεός θα στείλει φωτιά για Magog και σε εκείνους που κατοικούν στα νησιά ..? και να ξέρετε ότι είμαι ο Κύριος. "
Ιεζεκιήλ 39:14-15 μας λέει ότι μετά από επτά μήνες, εάν επιλέξετε τους άντρες για να επιτηρήσουν τη γη και τη διάθεση υπογράφει μαζί με τα οστά αυτών που εγκατέλειψαν τον πλανήτη. Νεκροθάφτες ειδικό, ίσως μια ομάδα απολύμανσης, «θάβουν τους νεκρούς τους στην κοιλάδα του Hamon-ΔΑΓ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία Nostradamus, είναι Εβραίος, ήταν εξοικειωμένοι με τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης. Οι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να καταβάλουν σημαντικά χρήματα για να δει το μέλλον, ειδικά για τον καιρό το επόμενο έτος. Έτσι, δύο ή τρία ημερολόγια δωδεκάδα ήταν δημοσιεύεται κάθε χρόνο στην Ευρώπη, πολλοί με βάση την Αγία Γραφή.
Θέλω να σταματήσω εδώ και δεν πρόκειται να προκαλέσει φόβο σε κανέναν, αλλά υπάρχει μια δυνατότητα υπόδειξης, και τα πάντα μπορεί να ξεκινήσει στη Ρωσία να επιστρέψει στην εξουσία των πολιτικών απόγονος του Λένιν, ο οποίος θα προσπαθήσει να γίνει πρόεδρος το 2011 (Parestroika: ³ Ο κόσμος χρειάζεται ένα νέο πολιτικό όραμα για την προσαρμογή των υφιστάμενων μηχανισμών συνεργασίας. Αλλά οι φίλοι μου και η πολιτική και κοινωνική εξελικτικοί ολοκληρώσω λέγοντας ότι το τέλος μπορεί πραγματικά να το κλείσει, δεν είναι καν credibilito δυσπιστία και τις προφητείες του Νοστράδαμου, διότι ε έχει μιλήσει από το 1999, ότι ο κόσμος θα τελείωνε με τη δολοφονία του Ιωάννη Παύλου ΙΙ, είναι αλήθεια ότι ο Ιωάννης Παύλος Β 'πέθανε, αλλά δεν σκοτώθηκε, όπως προβλέπεται από τον Nostradamus, αλλά δεν πειράζει! Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι όταν γνωρίζουμε εάν όλα αυτά συνέβησαν. Αν μου die Είμαι βέβαιος ότι θα πάνε στον Ουρανό, απολαύστε τις υποσχέσεις σωτήρας μου και εσείς, είστε σίγουροι ότι μηνύει των προορισμών;



1- http://missaocristovive.blogspot.com/2008/01/rosh-hashan-festa-das-trombetas.html
Visto pela ultima vez no dia 30 de dezembro de 2010 as 12h30
2- http://www.earthharvest.org/pt/ApologiaDaBibliaChristianismo/QuemDios-JesusCristo/8-2PrevistosNostradamusAstrologia.htm
3- Visto pela ultima vez no dia 30 de dezembro de 2010 as 12h30
4- http://arquivoetc.blogspot.com/2008/11/veja-entrevista-mikhail-gorbachev.html
Visto pela ultima vez no dia 30 de dezembro de 2010 as 12h30

Nenhum comentário:

Postar um comentário